Új jelszó kérése
Kategóriák
  Összehasonlítás
  Hírek
  2018.03.13 10:45
  Szűrés
  Gyártó

  Hírek

  2018.01.18 11:29
  HP AKKU BEJELENTÉS

  Fontos biztonsági bejelentés

  A HP notebookok és mobil munkaállomások akkumulátorát érintő biztonsági visszahívási és csereprogram

  Tisztelt HP viszonteladó/forgalmazó! A HP több kormányzati szabályozó ügynökséggel együttműködésben egy világszintű önkéntes visszahívási és csereprogramot hirdetett meg bizonyos notebookok és mobil munkaállomások akkumulátorára vonatkozóan. Az esetlegesen érintett akkumulátorok 2015 decembere és 2017 decembere között lettek értékesítve világszerte bizonyos HP notebookokhoz és mobil munkaállomásokhoz. Ilyen akkumulátorokat a HP, illetve egy hivatalos HP-partner tartozékként vagy cserealkatrészként is értékesített.

  A HP elsősorban a vásárlók biztonságát tartja szem előtt. Az akkumulátorok túlmelegedhetnek, így tűz- és égésveszélyt jelentenek a vásárlók számára. Emiatt rendkívül fontos, hogy ügyfeleink ellenőrizzék, hogy akkumulátoraik érintettek-e.

  A HP arra bátorítja ügyfeleit, hogy ellenőrizzék akkumulátoraikat a HP akkumulátor-visszahívási webhelyén: www.hp.com/go/batteryprogram2018.

  A HP egy olyan BIOS-frissítést fejlesztett ki azon ügyfelei részére, akiknek az akkumulátora érintett a visszahívási programban, amely az akkumulátort „akkumulátorbiztonsági üzemmódba” helyezi. Ha az ellenőrzés azt jelzi, hogy az akkumulátor érintett, akkor az ügyfeleknek azonnal abba kell hagyniuk a program által érintett akkumulátor használatát annak akkumulátorbiztonsági üzemmódba történő helyezésével. Az akkumulátor biztonsági üzemmódba történő helyezését követően az ügyfelek biztonságosan használhatják tovább HP tápegységhez csatlakoztatott notebookjukat vagy mobil munkaállomásukat. A HP valamennyi, a jelen programban érintett akkumulátorra vonatkozóan ingyenes cserét biztosít.

  További információ ITT!

  Webáruház készítés